Dirk Battheu & Etchel Mens
3 gangen lunchmenu
LUNCHMENU
WOENSDAG 12 NOV - DONDERDAG 13 NOV- VRIJDAG 14 NOV
Lauwe carpaccio van St. Jacobsvruchten/fijne groenten/knolraap/blanke boter
-----------
Suprème van Parelhoen/girolles/pastinaak/witloof
-----------
Sabayon van St Bernardus 8°/vanille&ijs
Seizoenssuggesties
Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.
Ons 4 of 5 gangenmenu wisselend maandelijks volgens het seizoen en streekgebonden.
Graag op voorhand uw speciaal dieet of voedselallergie aan ons te laten weten. We gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit voor 100% uit te sluiten.
Maandmenu
Menu du mois
Menu of the month
3 gangenmenu
Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht (niet op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag)
70 euro
4 gangenmenu
Voorgerecht, (eerste) Tussengerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht
76 euro
5 gangenmenu
Voorgerecht, beide Tussengerechten, Hoofdgerecht en Nagerecht
82 euro
Indien u graag opteert voor tweede tussengerecht als tussengerecht: 6 euro supplement. Bij een eventuele wijziging in uw menukeuze kan er een supplement aangerekend worden.
Voorgerecht
Carpaccio van lichtgerookte Zeebaars, gekonfijte biet en girolles, butternut en haringcaviaar
* Tussengerecht
Kabeljauwhaasje met een crème van pastinaak en beurre noisette met tomaat, edamame boontjes, peterselie en kappertjes
*** Extra tussengerecht
Gebakken St jacobsvruchten met een mousseline van aardappel in een nage van fijne groenten en kaffir limoen
Hoofdgerecht
Filet van Patrijs met knolselder, groene kool, jonge wortel en wildjus met Banyuls
Nagerecht
Brownie & mousse en crumble van Bittere chocolade, vanille crème en espuma van rode vruchten
Assortiment kazen
Assortiment kazen 15 euro - Kazen in plaats van dessert supplement 8,50 euro
Voorgerecht
* Tussengerecht
*** Extra tussengerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Assortiment kazen
Ons menu is per tafel, om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van ≤6 personen
Notre menu est par table, pour mieux vous servir, nous vous demandons de choisir un menu uniforme pour les groupes de ≤6 personnes.
Our menu is per table, to serve you better, we kindly ask you to choose a uniform menu for parties of ≤6 persons
Take Away
Indonesion style
Over ons
Notre restaurant
About us
Met veel enthousiasme stroopten wij de mouwen op om onze gezamelijke droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Nadat wij een geruime tijd prachtige ervaringen mochten opdoen in de gastvrijheid sector openden wij in november 2007, in het grensdorp, Abele, ons restaurant 't Blauwers* Huys. Het werd voor ons beiden een nieuw avontuur, als 'de uitgewekene' en 'de aangespoelde'. In maart 2012 verhuisden wij naar de Hoge Noenweg waar wij u nog steeds met veel plezier verwelkomen.
Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 4 of 5 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.
Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten. (momenteel zijn wij niet beschikbaar voor afhaalgerechten)
Graag zien wij u binnenkort.
Dirk en Etchel
Contact
Contactez-nous
Get in touch
Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.
Votre réservation n'est valable qu'après confirmation téléphonique ou écrite de notre part.
Your reservation is valid only after telephone or written confirmation from us.