logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Nieuws

nieuws

Jaarlijkse verlofperiodes 

 

 Wij zijn gesloten vanaf dinsdag 2 januari 2018 tot en met dinsdag 9 januari 2018

 

 

 

 

Dirk's Casual Cooking

Casual traiteurgerechten 'Blauwers Huys style' te verkrijgen (vanaf 10 personen),

af te halen en heerlijk genieten bij u thuis.

 

- King Crab In de oven met witte wijnsaus, tomaat, look en sjalot

- Curry van rund of gevogelte, gebakken rijst en salade van wortel/kool/koriander en yoghurt

- Bisque van kreeft met garnituur

 

 

 

En uiteraard serveren wij elke weekdag een LUNCHMENU (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) aan 30 euro

Smakelijke groet, Dirk en Etchel

     

                                           Momenteel zijn wij op zoek naar leuke, gemotiveerde collega's (keuken/zaal/schoonmaak)

 

Interesse? contacteer ons www.tblauwershuys.be

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Filet van Snoekbaars met een crème van pastinaak, handgerolde couscous met boschampignons, blanke boter met enoki

    *Tussengerecht

    Geglaceerde Grietfilet en platte Zeeuwse oester met een mousseline van aardappel, gestoofde andijvie en tuinkruiden

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Gebakken Filet van Hert met z'n ragout, gestoofde groene kool en knolselder, peertje in rode wijn, gekonfijte biet, fondant aardappel en wildjus met veenbessen

    Nagerecht

    Appel-kaneel gelée en compôte, parfait van vanille en espuma van mascarpone en speculoos

    Bovenstaand menu vanaf woensdag 18 oktober

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    8,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 5 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Voorgerechten

    • Gebakken Ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en Calvados
    • Filet van Snoekbaars met een crème van pastinaak, handgerolde couscous met boschampignons, blanke boter met enoki
    • Geglaceerde Grietfilet en platte zeeuwse oester met een mousseline van aardappel, gestoofde andijvie en tuinkruiden
    • King Crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat en sjalot

    Hoofdgerechten

    • King crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat, sjalot en gestoomde rijst
    • Gegrilde Entrecote met gestoofde groenten, pommes pont neuf en kalfjus met rode wijn
    • Op de graat gebakken Tarbot met gestoofde groenten en dijonaise saus
    • Gebakken filet van Hert met zijn ragout, gestoofde groene kool en knolselder, peertje in rode wijn, gekonfijte biet, fondant aardappel en wildjus met veenbessen
    • Fazant Brabanconne
    • Hazenrug Arlequin

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 30 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 Personen

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is pas geldig na telefonische of schriftelijke bevestiging.

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE