logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Nieuws

nieuws

 

 

 Wij zijn met verlof van maandag 19 juni tot en met vrijdag 30 juni

 

 

 

 

Dirk's Casual Cooking

Casual traiteurgerechten 'Blauwers Huys style' te verkrijgen (vanaf 10 personen),

af te halen en heerlijk genieten bij u thuis.

 

- Babykreeft in de oven, witte wijnsaus met tomaat, look en tuinkruiden

- Curry van rund of gevogelte, gebakken rijst en salade van wortel/kool/koriander en yoghurt

- Bisque van kreeft met garnituur

 

 

 

En uiteraard serveren wij elke weekdag een LUNCHMENU (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) aan 30 euro

Smakelijke groet, Dirk en Etchel

     

                                                                  Momenteel zijn wij op zoek naar leuke, gemotiveerde collega's in de keuken, zaal, schoonmaak

 Interesse? contacteer ons www.tblauwershuys.be

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Gebakken Kabeljauw met gesauteerde groene en witte asperges, jonge spinazie, wilde bloemkool en een bouillon van paddestoelen

    *Tussengerecht

    Stoofpot van baby zeeduivel en babykreeft, artisjok, jonge ui, lentescheuten en citroengras

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Filet van jonge eend 'Canette', salpicon van gekonfijte eendebil en jonge groenten, crême van pastinaak, fondant aardappel, banyuls en thym

    Nagerecht

    Tartelette van aardbeien met een parfait van passievrucht, klaverzuring en meringue

    Bovenstaand menu vanaf donderdag 11 mei

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    8,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 5 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Voorgerechten

    • Gebakken Ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en Calvados
    • Gebakken Kabeljauw met gesauteerde groene en witte asperges, wilde bloemkool en een bouillon van paddestoelen
    • Stoofpot van baby zeeduivel en babykreeft, artisjok, jonge ui, lentescheuten en citroengras
    • King Crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat en sjalot
    • Babykreeft in de oven, blanke boter met tomaat en sjalot

    Hoofdgerechten

    • King crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat, sjalot en gestoomde rijst
    • Gebakken Filet van Canette, salpicon van gekonfijte eendebil en jonge groenten, fondant aardappel, crême van pastinaak, Banyuls en thym
    • Op de graat gebakken Tarbot met gestoofde groenten en dijonaise saus
    • Rundsentrecote met seizoens groenten, pommes pont neuf en kalfjus met rode wijn
    • Rundsentrecote ‘Rossini’

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 30 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    't Blauwers Huys is open van woensdag t.e.m/ zondagmiddag voor lunch vanaf 12u en diner vanaf 18u30. Zaterdag vanaf 18u30.

    Zaterdagmiddag, zondagavond, maandag & dinsdag gesloten, behalve voor groepsreservaties.

    Uw reservatie is enkel definitief na telefonische bevestiging.

    • Please use a REAL email address so that we can get back to you.

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE